E-Learning

Mi is az E-learning?

Korszerű interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek, próbavizsgák, amelyek elektronikus, digitális úton érhetők el a tanuló által, aki a saját számítógépén, internet kapcsolaton keresztül, egy web böngésző segítségével jeleníti meg ezeket.

A képzés moduláris alapon épül fel, figyelembe veszi a tanuló képességeit és készségeit, a saját időbeosztása és haladási üteme szerint halad végig a tananyagon. A rendszer a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait és eredményeit. A tanuló teljesítményének értékelése alapján, egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a tanuló, ha a megelőzőt már befejezte. A rendszer ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét is.

Az e-learning-es képzés során a tanulók önállóan, ellenőrzötten, szabályozottan a saját időbeosztásuk és képességeik szerint haladhatnak előre a tanulási folyamatban, oly módon, hogy a képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kapnak a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

Informatikai követelmények

Szinte bármilyen Windows rendszert használó számítógépen

Tablet(Android, Ios, Windows phone)

Okostelefon(Android, Ios, Windows phone)

A képzés előnyei

P
modern, gyors, kényelmes és hatékony webes távoktatási módszer
P
tananyagból és a tanulást könnyítő keretrendszerből áll
P
a tananyag: az interaktív animációk, multimédiás elemek és szituációs gyakorlatok segítségével könnyen boldogulsz, és hamar megjegyzed a sikeres vizsgához szükséges információkat
P
e-Titán keretrendszer: a kényelmed érdekében, az egyéni belépési kódod alapján tárolja, hogy hol tartasz a sikeres vizsga felé vezető úton, az e-learning végén pedig tanfolyam igazolást ad, amivel vizsgázhatsz
P
nincs szükséged könyvekre, hiszen az e-learning elektronikus, digitális úton közvetíti a számítógépedre a tartalmakat
P
nem véletlenül egyre elterjedtebb világszerte, miért pont te maradnál ki?

Jelentkezz üzenetben